Rólunk

Üdvözlöm Önöket a csokoládé világomban

Én Tomas vagyok, 24 éves fiatalember, aki szereti a csokoládét és egy napot sem tudok elképzelni enélkül a finomság nélkül. 

 

 


Képzeljék el, egy átlagos cseh 6 kg csokoládét eszik meg egy év alatt! Ami nem kevés, de én ettől sokkal többet is meg fogok enni. Lenka barátnőmmel olyan csokoládétermékeket találunk ki és készítünk, amelyek a lehető legjobban hasonlítanak a valódi eredetire. Mindketten szeretjük a csokoládét és a kreativitást, és nem telik el a nap a nélkül, hogy ne találnánk ki valamilyen kreatívabb csokoládétermékeket.

Történetünk néhány évvel ezelőtt kezdődött, amikor először árultuk csokoládétermékeinket egy Prága melletti kis termelői piacon. Az ügyfelek tucatjaitól kapott lelkes dicsérő szavak további fejlesztésekhez vezettek minket. Nagyszerű látni a vásárlóink reakcióit, akik hitetlenkedve néznek a termékeinkre, és azt erősítgetik, hogy ezeket nem lehet megenni. De...

A fő motivációnk a csokoládé iránti szenvedélyünk és a vágy, hogy a legjobb ajándékot hozzuk létre. 

Mi a fő varázsunk? Gondolt-e már arra, hogy meg tudna enni egy patkót, egy villáskulcsot vagy egy kalapácsot? A mieinket még ízlelni is fogja.

Vissza a boltba